Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (3.02 secunde)
Dar, pentru mai multe detalii puteti consulta ofertele Alma Tours pe www.almatours.ro. Numere de telefon: 0040241540882, fax : 0040341815994, mobil: 0040740630207.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 10,5 milioane de euro, a fost castigat, la extragerea de duminica, de o persoana care a jucat biletul norocos la o agentie din Calarasi si care a nimerit toate cele sase numere extrase:
Nu este nimic gresit, insa foarte multi dintre cei care pretind sa se numere printre beneficiarii programelor europene nu stiu nimic despre ce presupune acest lucru, care sunt etapele care trebuie parcurse pentru a ajunge sa accesezi o astfel de finantare.
Desi sapte intreprinzatori din Galati s-au inscris pe lista pentru a primi bani de la bugetul statului, doar patru dintre dosare au avut punctajul care le-a permis sa se numere printre cei aproximativ 300 de beneficiari ai programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Viitorul registru de numere de telefon din retelele mobile va fi realizat de un furnizor de serviciu universal desemnat dupa o licitatie.Acest serviciu va fi disponibil prin intermediul unui numar national de forma 118(xyz), apelurile catre acest numar fiind tarifate pe apel.
Mai grav este ca nici o institutie a statului nu a fost capabila sa numere toate darile puse în cârca românului.
În plus, pe strazi mai circula alte 7.000 de masini cu numere provizorii si alte câteva mii de autovehicule înmatriculate în alte judete sau în Bucuresti si apartinând unor companii care au activitate si în Craiova.
Barbatul a fost depistat de politist in trafic, in 10 noiembrie, in localitatea Sangeorge, conducand un autoturism marca BMW neinmatriculat, cu numere false si avand permisul de conducere suspendat.
Autoritatea vamala din Romania va solicita de la 1 iulie numere EORI firmelor care importa sau exporta bunuri in celelalte state din Uniunea Europeana, odata cu intrarea in vigoare pe teritoriul UE a prevederilor regulamentului comunitar.
Cu toate acestea, autoturismul marca Mercedes CLK 200, cu numere de inmatriculare CT 28 BOX a fost distrus in proportie de 100%.
"Au fost doua cazuri in care cetateni din comuna au luat numere din acelea pentru tractoare, dar le-au pus la masini.
Astfel, randamentele relativ ridicate, face ca Praga sa se numere printre pietele atractive pentru investitorii imobiliari, in timp ce cumparatorii de proprietati din Moscova prognozeaza o crstere a profiturilor in perioada urmatoare in urma majorarii semnificative a chiriilor.
Nu le-a dat nici la Parlamentari asa cum trebuie, le-a dat ceea ce mi-au numarat ei si trebuiau sa numere ei.
Astfel, reteaua din Romania ajunge sa numere 85 de unitati care activeaza sub sloganul Mai ieftin, mai bun, mai aproape.
Astfel, reteaua din Romania ajunge sa numere 85 de unitati care activeaza sub sloganul Mai ieftin, mai bun, mai aproape.
Dupa lectura articolului, am avut curiozitatea sa-mi arunc o privire pe cateva numere din "Tricolorul" si "Romania Mare". Dumnezeule! Numeroase personalitati ale vietii noastre publice - de la Ion Caramitru pana la Gabriela Vranceanu-Firea - sunt tavalite in hectolitri de murdarie.
In schimb, masinile care nu se afla in baza noastra de date - si ma refer aici mai ales la cele cu numere straine - vor fi ridicate si transportate in spatiul special amenajat din curtea autobazei RAT Craiova", a precizat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.
Am luat aceasta decizie din cauza deciziilor prin care trece printul", a declarat pentru Mediafax, George Arion, presedintele director general al societatii Publicatiile Flacara SA.. Decizia sistarii aparitiei urmatoarelor numere in print a fost una destul de grea pentru conducere.
Totodata, Basescu cere ca intre conditiile de selectie sa se numere si aceea ca viitorii membri ai conducerii ASF sa nu fie "soti si nici rude ori afini pana la gradul al treilea" cu parlamentarii, nu doar cu seful statului, ministrii, presedintii celor doua Camere si membrii CA ai BNR.
google-analytics.com